perjantai 17. heinäkuuta 2015

First text #1

Heippa hei kaikki tulevat lukijat. Me molemmat kirjoitamme myös omaa blogia tämän yhteisen lisäksi ja niihin pääsee meidän kuvien alla olevista kuvakkeista.. siellä on myös muita meidän sosiaalisen median kuvalinkkejä.
   Meidän blogimme kuten tämä yhteinen on lifestyle blogi ja toivomme, että kommentoisitte mitä voisimme parantaa blogissamme. Tämä yhteisen blogin kirjoittaminen tuli kyllä ihan puun takaa. Olimme rannalla ja yhtäkkiä se vain välähti päähän kuin salama kirkkaalta taivaalta, että tehdään yhteinen blogi.. ja tässä sitä nyt sitten ollaan. :)

   Jotta tämä ensimmäinen postaus ei olisi tylsä.. voisimme vaikka sepitellä mitä ollaan tänään tehty :)

Eli ollaan tänään oltu Rian kanssa ja hän tarjosi meille hesellä ateriat. Käytiin Eveliinan luona hakemassa hänen kameransa. Sitten käytiin sisäsataman pikkusella hiekkarannalla. Siitä sitten Ria lähti kotio, minä ja Eveliina lähimmä sitten minun luokseni. Aloimma sitten tekkeen minun luona tätä blogia ja ollaan koko päivä melkein tapeltu tän kanssa. Sitten Eveliina lähti käymään kotona vaihtamassa vaatteet ja syömässä. Sillä välin minä menin Nannin luo ja hänen kanssaan sitten takaisin sisäsataman pikkurannalle. Oteltiin siellä vähän kuvia Eveliinan kameralla. Jonkun aikaa siinä oltua niin Eveliina tuli myös siihen rannalle kuten myös Paula ja Sara. Oltiin sitten siinä rannalla koko poppoo vähän aikaa. Lopulta lähettin kaikki käveleen jokanen johonki. Nanni meni kämpällensä, minä, Evelina, Paula ja Sara mentiin lähi siwan kautta minun luokseni. Sara ja Paula kerkesivät olla täällä vain puolituntia kun niille tuli kyyti. Siinä sitten taas taisteltiin Eveliinan kanssa tätä blogia tehdessä. Jossakin välissä Eveliina kävi Paulia vastassa, hänen poikaystäväänsä. Paulikaan ei kovin kauaa kerennyt olla kun hänen piti menä koti nukkumaan, koska hänellä on aamulla aikainen herätys. Hmm.. siinähän se päivä on mennyt ja nyt juodaan sivistyneesti ilta/yöteetä xD











Palataan asiaan! :)

~Laura & Eveliina~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti